Verdens beste toppscorere

På Toppscorer.no vil du finne mye nyttig Informasjon om scoringer, toppscorerligaer og annen statistikk som alltid er godt å få med seg. Trenger vi egentlig en ny nettside om odds, sportsnyheter og fotball? Det finnes jo allerede hundrevis av nettsider om dette der ute. De fleste av disse spillsidene fokuserer på spilltips, odds, spillskjema og resultater. De lister opp de beste bookmakerne og prøver å få deg til å spille på odds. Vi ønsker i stedet å gi deg noe konkret og nyttig.

Alt om toppscorerligaer

For oss er det viktig å gi deg korrekt informasjon om hvem som er favoritt til å bli toppscorer i ligaen du liker. Det er du som gjør valget om å satse på toppscorere. Vi har aldri tvinge deg til å velge en bestemt bookmaker, men holder deg til enhver tid oppdatert om alt som er relatert til betting på målscorere.

Beste toppscorer i fotball (og hockey)

Ofte er det lett å spille på målscorere i fotball. Hver liga har som oftest tre-fire krystallklare favoritter til tittelen. Etter noen runder er det klart om de er verdt titttelen eller ei, og forutsatt at de forblir skadefrie, fortsetter å være på topp gjennom hele sesongen. Vi er eksperter på alle aspekter av de beste målscorerne i fotball.

Europeiske toppscorere

Toppscorer.no fokuserer primært på scoringer fra følgende europeiske ligaer: engelsk Premier League og Championship , italiensk Serie A, spansk La Liga, tysk Bundesliga og fransk League One. Det er nettopp disse seks ligaene som er de største i Europa, i form av spillernes markedsverdi og antall fans.

Internasjonale turneringer

Her vil du finne gode spillertips og aktuelle plasseringer i opptaksligaene i Champions League og Europa League – de to største klubbturneringene i verden. I tillegg holder vi også styr på odds på landslagsfotball. Vi skriver om toppscorere i VM, EM og FIFA-OL. Dette gjelder både fra kvalifiseringen og finalen.

Beste toppscorere i norsk liga

Betting på toppscorere gjør det morsommere å følge norske ligaer sesongen ut. Sats penger på din favorittspiss, så trenger du ikke satse på hver omgang for å holde interessen oppe. Et langsiktig bet på turneringene er en perfekt måte å spare penger på oddsspill. Betting på toppscorerligaer er derfor et smart valg, akkurat som når du satser på turneringsvinnere og/eller registrerer et fantasylag i managerspill.

Odds på toppscorere

Vi satser også på odds på hvem som scorer i de største fotballkampene. Som du sikkert vet, tilbyr oddssider i dag en rekke markeder og odds på toppscorere. Du kan satse på alt fra den første og siste toppscoreren til at spissen scorer i slutten av andre omgang. Gode bookmakere tilbyr flere spennende muligheter til å satse på toppscorere, ofte i kombinasjon med sluttresultatet.