Premier League

Premier League er en profesjonell engelsk liga for menns sammenslåtte fotballklubber. Premier League ligger helt i toppen av ligasystemet i engelsk fotball og er landets viktigste fotballturnering. Ligaen består av 20 klubber og opererer med et system for opprykk og nedrykk med The English Football League (EFL, bedre kjent som “The Football League”).

Beste toppscorere

Hvem er tidenes Premier League-toppscorere?

  1. Alan Shearer: 260 scoringer
  2. Andy Cole: 187 scoringer
  3. Wayne Rooney: 187 scoringer
  4. Frank Lampard: 177 scoringer
  5. Thierry Henry: 175 scoringer

Videoklipp med Andy Cole

Videoklipp med Robbie Fowler

Odds

Å få en Premier League-velkomstbonus har aldri vært enklere. Det finnes alltid mange nye Premier League-kampanjer å velge mellom, og vi skal gi deg de beste gratis bets som finnes tilgjengelig.

Premier League-markeder

Under her forklarer vi hva noen av de mest populære engelske Premier League betting-markedene er:

  • Premier League Winner odds – Det engelske Premier League 2016/17 Outright betting-markedet er en av de mest populære bets. Dette gir deg en sesonglang interesse og handler rett og slett om at det valgte laget skal vinne Premier League outright. Leicester City var så stor som 5000/1 fra noen bookmakere i forrige sesong – du ville ikke hatt noe i mot et Premier League gratis-bet på den, ville du vel?
  • Premier League Relegation odds– Betting på det engelske Premier League 2016/17 Relegation- (nedrykk) markedet er et annet populært marked, men husk at det er 3 lag som vil rykke ned, så oddsen på lag som Burnley eller Middlesbrough kan være ganske lav.
  • Premier League Top Goalscorer Betting odds– Hvis du tror du kan forutsi hvem som vil de beste spissene denne sesongen, da bør du ta en titt på det engelske Premier League 2016/17-Toppscorermarkedet.
  • Premier League Top-4 Betting Odds– I tillegg til vinnerlaget kan du også satse på et lag som blir ett av de topp-4 beste. Det finnes også engelske Premier League-markeder tilgjengelig for topp-6 og topp-10 beste lag.
  • Premier League Top London Club betting – Ettersom vi alle elsker en dose lokal rivalisering, er det å satse på hvilken London-klubb som vil avslutte best, et morsomt spill. Det finnes også tilsvarende markeder for ‘Top Midlands Club “og “Top North-West Club”.

Om Premier League

Premier League er et aksjeselskap hvor 20 medlemsklubber fungerer som aksjonærer. Sesongen går fra august til mai. Lagene spiller 38 kamper hver (spiller mot hvert lag i ligaen to ganger, hjemme og borte), totalt 380 kamper pr. sesong.